Кремация

При необходимост или желание на семейството Вашият близък да бъде кремиран, екипът ни от професионалисти е на разположение да ви помогне при вземането на важните решения касаещи всички погребални услуги.

 

От избора на ковчег, подходяща драперия, цветята за погребението, до организиране на кетъринг след ритуала, където семейството и приятелите имат възможността да се съберат и споделят своите индивидуални спомени. Както ковчегът може да отразява живота на човека, така също и някои специални щрихи, като песен или колаж от снимки, представени на DVD по време на траурния ритуал, може да предизвикват значими спомени.

 

Ние също така предлагаме и съболезнователна книга, която може да се запази като ценен спомен или да е само част от “малките неща, които имат значение”.

 

Независимо дали предпочитате да запазите или да разпръснете пепелта, ние можем да Ви помогнем да решите своя избор, като Ви предложим широка гама от урни в различни стилове и ценови диапазони, за да отговарят те най-добре на Вашите нужди и ценности. Изборът е много личен и затова ние предлагаме много възможности, от които да избирате.

 

Опитните служители на Траурна агенця „Аскони” ще Ви преведат през детайлите на опелото със състрадание, достойнство и уважение. Нашите индивидуални погребални услуги, са предназначени да отговорят на нуждите и ценностите на всяко семейство. Можете да бъдете сигурни, че ние можем да Ви помогнем в момент на нужда.

 

Ние разбираме, че това не е лесно решение, което е причината да сме на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата, за да говорим с Вас и да Ви помогнем в този труден процес.

Денонощни контакти

Адрес : гр. София, пл. Сточна Гара, ул. Кешан 9-11

+359 (2) 936 60 02
+359 888 437 008

askoni08@gmail.com