Погребение

Повечето от нас не са готови да планират или извършат траурната церемония за някого, когото обичат.

 

Ние от „Аскони” разбираме, че планирането на погребение на близък човек е само по себе си акт на любов. Ако ни предоставите възможността да Ви помогнем да извършите този акт на любов и да изпълним Вашите желания, за нас това ще е привилегия, която е изключително специална.

 

Загубата на близък човек може да остави много въпроси без отговор, чувство на стрес, безпокойство и скръб, които правят събитието трудно за преодоляване. Многото нерви и време, необходими за организиране на погребение, биха могли в този труден момент да не Ви дадат възможност да се съсредоточите върху това, което е най-важното, а именно – безпроблемното организиране и протичане на траурната церемония, което помага на семейството и приятелите да отдадат последна почит, след смъртта на някого, когото обичат.

 

Екипът ни от професионалисти е на разположение да Ви помогне при вземането на важните решения, касаещи всички погребални услуги. От избора на ковчег, подходящата драперия, цветята за погребението, до организиране на кетъринг след ритуала, където семейството и приятели имат възможността да се съберат и споделят своите индивидуални спомени. Както ковчегът може да отразява живота на човека, също така може и някои специални щрихи, като просто песен или колаж от снимки, представени на DVD по време на траурния ритуал да предизвикват значими спомени.

 

Ние също така предлагаме и съболезнователна книга, която може да се запази като ценен спомен или да е само част от “малките неща, които имат значение”.

 

Опитните служители на Траурна агенця „Аскони” ще Ви преведат през детайлите на опелото със състрадание, достойнство и уважение.Нашите индивидуални погребални услуги са предназначени да отговорят на нуждите и ценностите на всяко семейство. Можете да бъдете сигурни, че ние можем да Ви помогнем в момент на нужда.

 

Ние разбираме, че това не е лесно решение, което е причината да сме на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата, за да говорим с Вас и да Ви помогнем в този труден процес.

Денонощни контакти

Адрес : гр. София, пл. Сточна Гара, ул. Кешан 9-11

+359 (2) 936 60 02
+359 888 437 008

askoni08@gmail.com